Menu

Varta accu

3A-accu

De Varta Blue Dynamic serie accu’s zijn geschikt voor auto’s met een standaard uitvoering aan elektronische apparatuur. Via de accu zoekfunctie op de homepage kunt u een accu zoeken die geschikt is voor uw auto.

3A-accu

De Varta Funstart AGM accu is zelfs geschikt voor de meest extreme condities. Varta Funstart AGM levert het maximale vermogen voor extreem lange periodes. Dankzij de slimme constructie van de Varta Funstart AGM is de accu lek bestendig en gewapend tegen zware trillingen en geschikt voor “deep cycling”.

3A-accu

Een Varta Funstart Freshpack is een echte 2in1-verpakking: die bestaat uit een batterij en een pakket met exact de vereiste hoeveelheid zuur.

3A-accu

De Varta Funstart Gel accu is speciaal ontworpen voor de moeilijkste omstandigheden en het ruigste terrein. Deze onderhoudsvrije batterij is uitgevoerd met lekvrije gel technologieën. Daarom is het uitermate geschikt voor all terrain en utility terrain vehicles. En perfect geschikt voor toermotoren met veel extra’s zoals ABS.

3A-accu

Varta Silver Dynamic
Varta Silver Dynamic accu’s worden gebruikt in nieuwe en bijna nieuwe auto’s. Met een standaard uitvoering aan elektronische apparatuur en auto’s met zwaardere elektronische gebruikers.

Varta Promotive Silver
De Varta Promotive Silver serie is bestemd voor zware bedrijfsvoertuigen die onder zware omstandigheden moeten presteren.

3A-accu

Varta Start-Stop EFB
De Varta Stop-Start EFB accu’s maken gebruik van geoptimaliseerde EFB (Enhanced Flooded Battery)-technologie met speciale glasmat separator en nieuwste OEM-technologie voor standaard Start-Stop-voertuigen. De accu is twee keer zo cyclus vast in vergelijking met een traditionele startaccu, heeft een langere levensduur en is absoluut onderhoudsvrij.

Varta Start-Stop AGM
De Varta Stop-Start AGM accu’s maken gebruik van innovatieve AGM-technologie voor voertuigen met geavanceerde Start-Stop-technologie. De accu heeft 3 – 4 keer hogere cyclus vastheid en kan worden toegepast in alle Start-Stop- en luxe voertuigen.

Een Start-Stop AGM accu heeft een hogere laadcapaciteit om extra energie uit de remenergie terugwinning te kunnen opnemen. Daarnaast is de accu 100% lekvrij, bestand tegen kantelen tot 360° en absoluut onderhoudsvrij.