Menu

Merken

 

3A-accu

VARTA heeft een assortiment accu’s waarmee u veel verschillende voertuigen van stroom kan voorzien. Elke accu is op maat gemaakt om te voldoen aan de eisen van vele voertuigen zoals auto’s, vrachtwagens, bussen, jetski’s, golfkarren, caravans & boten.

 

3A-accu

Lucas biedt een uitgebreid assortiment aan accu’s voor auto’s, boten & vrachtwagens. Het merk is bekend over de hele wereld als leverancier van accu’s van goede kwaliteit. De accu’s zijn onderhoudsvrij en hebben een verbeterd startvermogen waardoor ze optimaal blijven werken tijdens de zwaarste omstandigheden.

3A-accu

Optima accu’s behoren tot de betrouwbaarste en duurzaamste accu’s op de markt. De accu’s zijn lekvrij, ook bij beschadiging. Verder is de levensduur twee à drie keer langer in vergelijking tot conventionele accu’s en zijn ze onderhoudsvrij. Hierdoor is water bijvullen en corrosie verwijderen van de accupolen niet meer nodig. Door de geringe zelf-ontlading is een Optima accu ook na een langere periode van stilstand direct bruikbaar.

3A-accu

Numax is één van onze aanbiedingsmerken. Het is een relatief nieuwe speler in de accubranche. Het merk staat bekend om een goede prijs/kwaliteitsverhouding. De aangeboden Numax accu’s zijn een voordelige keus voor de meest gangbare automodellen.