Menu

Bestellen & verzenden

 

Accu bestellen
Een accu zoekt en bestelt u gemakkelijk in deze webshop. Na het bevestigen van de bestelling wordt u automatisch doorgeleid naar Ideal of Afterpay. Zodra de betaling succesvol is, krijgt u een bevestiging van uw bestelling in uw e-mail postvak-in. In de bijlage van de bevestiging is de factuur (en tevens garantiebewijs) van uw bestelling opgenomen. Zodra u de bevestiging heeft ontvangen, gaat de orderprocedure bij 3A-accu direct in werking.

Betaalmogelijkheden

IDEAL

U kunt in onze webshop met Ideal via iedere Nederlandse bank betalen. Wilt u liever achteraf betalen? Lees dan verder voor de uitleg over betalen via Afterpay.

Afterpay

AfterPay voert voor www.3a-accu.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij www.3a-accu.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 150 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 250 .Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met digitale factuur niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Accu verzenden

In samenwerking met onze bezorgdienst doen wij er alles aan om uw bestelling veilig en snel bij u thuis te bezorgen. Voor verzendingen in Nederland brengen wij geen kosten in rekening. Bestellingen op werkdagen voor 12:00 worden de volgende middag voor 17:00 bezorgd. Indien dit niet het geval is, dan nemen wij contact met u op.

Bent u de volgende dag niet thuis? Dan verzoeken wij u om contact met ons op te nemen om tot een geschikte oplossing te komen, zoals bezorging bij uw buren of misschien de volgende dag.

Wilt u de accu liever bij ons ophalen? Neem dan ook contact met ons op, dan zorgen wij dat uw bestelling gereed is op het moment van afhalen.