Menu

Autoaccu

3A-accu

Lucas Premium serie wordt toegepast in personenauto’s. Voor bijna iedere auto is er een passende Lucas Premium accu. Voor een voordelige prijs krijgt u een accu met een hoog startvermogen!

3A-accu

Numax is één van onze aanbiedingsmerken. De Numax Premium accu’s zijn een voordelige keus voor de meest gangbare automodellen.

3A-accu

De Optima Red Top levert het juiste vermogen aan een grote reeks toepassingen, zoals vrachtwagens, SUV’s, landbouw- en bouwmachines, reddingsvoertuigen, generatoren en trams. Hij is ontworpen om telkens weer explosief startvermogen te leveren. Vanwege de hoge prestaties wordt de Optima Red Top door kenners ook in personenwagens toegepast.

3A-accu

De Varta Blue Dynamic serie accu’s kunnen gebruikt worden voor nieuwe of bijna nieuwe auto’s met een standaard uitvoering aan elektronische apparatuur. Dat betekent dat de meeste auto in de standaard fabrieksuitvoering voldoende hebben aan deze accu.

3A-accu

Varta Start-Stop EFB
De Varta Stop-Start EFB accu’s zijn uitgerust met de geoptimaliseerde EFB (Enhanced Flooded Battery)-technologie met speciale glasmat separator en nieuwste OEM-technologie voor standaard Start-Stop-voertuigen. De accu is twee keer zo cyclusvast in vergelijking met een traditionele startaccu, heeft een langere levensduur en is absoluut onderhoudsvrij.

Varta Start-Stop AGM
De Varta Stop-Start AGM accu’s zijn uitgerust met de innovatieve AGM-technologie met speciale vliesseperator en actuele OEM-technologie voor voertuigen met geavanceerde Start-Stop-technologie. De accu heeft 3 – 4 keer hogere cyclusvastheid en kan worden toegepast in alle Start-Stop- en luxe voertuigen.

Een Start-Stop AGM accu heeft een hogere laadcapaciteit om extra energie uit de remenergieterugwinning te kunnen opnemen. Daarnaast is de accu 100% lekvrij, bestand tegen kantelen tot 360° en absoluut onderhoudsvrij.